Tekla Guernica 

Tekla, eller "Heffa" som hon kallas till vardags är en mycket mild och snäll dam med ett hjärta av guld. Hon kom till oss från Polen när hon var sex månader gammal och är i skrivande stund inne på sitt 8:e levnadsår. Hon hänger gladeligen med på våra dagliga långpromenader tillsammans med sina barn och barnbarn. Hon är mamma till vår första kull som föddes i Augusti 2015. Fyra valpar blev resultatet, två hanvalpar och två tikvalpar. De båda tikarna Bellcarro's Hedwig och Bellcarro's Hedda har stannat kvar i kenneln medans de båda pojkarna flyttade till suveräna familjer.

Klicka på knappen för att se Teklas stamtavla.

Bellcarro's Hedwig 

Hedwig är helsyster till Bellcarro's Hedda. Hedwigs temperament och hennes personlighet skiljer sig dock åt i förhållande till sin systers. Hon tillhör den mer mysiga, lugna, och försynta typen. Hon har trots detta tagit på sig rollen som vår lilla ordningspolis och talar mer än gärna om för de andra att: "-såhär gör man inte".. det kan vara så att någon utav de andra hundarna leker lite väl burdust med katten för hennes smak, då rycker hon in till kattens försvar (även om katten faktiskt uppskattar leken, då han med allra största säkerhet tror att han är en Rottweiler). Vi ser henne som en väldigt känslosam individ med ett stort hjärta och som vill alla väl. 


Klicka på knappen för att se Hedwigs stamtavla.

Bellcarro's Hedda

Hedda är en väldigt bestämd dam, med en stor (läs STOR) vilja! Det är minst sagt ruter i henne, hon tar ingen skit, säger till klart och tydligt när hon är missnöjd och befinner sig överallt och ingenstans på samma gång. Hon älskar att hämta barnens favoritleksaker för att sedan visa upp sitt byte för dem, i andra stunden blir hon jagad genom hela huset...barnen i sin tur ger upp, de bönar och ber om att få tillbaka sina saker utan resultat. Man kan väl säga att hon bortsett från långa promenader och mat har som hobby att reta gallfeber på sin omgivning med sina ständiga upptåg, givetvis på ett charmigt sätt. Hon är en energisk och trygg individ men framförallt kreativ och väldigt beräknande. Det finns många roliga historier om denna dam som vi skrattar gott åt.Klicka på knappen för att se Heddas stamtavla.

Bordeaux Superieur's Polar Exprezz

Hubert som han kallas till vardags, köptes in av oss i Februari 2017 då vi valde att satsa på en egen avelshane. Han är en hund med väldigt mycket motor i både kropp och knopp villket många gånger gör honom till kennelns clown, samtidigt är han väldigt lyhörd och följsam.

Hubert blev under vintern 2018 färdig för avel (se mer under fliken "nyheter"). 

Klicka på knappen för att se Huberts stamtavla.

Mohalla Mansions Jane Margolis 

Jane är en väldigt bastant men mjuk och försiktig tjej som vi köpte in ifrån kennel Mohalla Mansions tidigt 2018, hon var då strax över två år gammal. Hennes temperament och energinivå är något mer harmonisk än de övriga i vår stora "hundfamilj". Hon finner sig i det mesta och tar livet med ro. Hon har ett enormt tålamod med både barn, valpar och andra hundar. Hennes stora passioner här i livet är mat och bilåkning, då försvinner denna lugna harmoniska tjej och förvandlas istället till en helikopterpropeller. 

Klicka på knappen för att se Jane Margolis stamtavla. 

Bellcarro's Highland Park

Harry som han kallas till vardags är en mjuk kille. Han kommer ur vår senaste kull på sex valpar, en väldigt fin kull som vår Hedda gav oss i April 2018. Han är en riktig mammagris, och då syftar vi inte till hans fyrbenta mamma utan hans "mamma" på två ben. Dit Carolin går, dit går Harry. Ibland kan vi skymta en liten fegis, men världen är stor och det finns ständigt nya saker att upptäcka. Han är inte bara en fröjd för ögat, han har en helt ljuvlig personlighet till på köpet.    

Klicka på knappen för att se Harrys stamtavla.

Bellcarro's Ladyburn

Doris kommer ur samma kull som Harry och de båda bor kvar hos oss. De har mycket roligt tillsammans, samtidigt som de ibland käbblar så som bara syskon kan. Denna damen är dock något tuffare, precis som sin mamma. Bestämd, viljestark och ber aldrig om ursäkt, med andra ord en väldigt självsäker individ. Hon tar sig gärna en svängom för att undersöka och upptäcka på egen hand om tillfälle ges men är en kärvänlig liten flicka som älskar allt och alla. 

Klicka på knappen för att se Doris stamtavla.